Un Eco-program cochet pentru femei antreprenoare! Mulțumim Suediei și PNUD!

       11 antreprenoare din raioanele Nisporeni, Călărași, Leova, UTA Găgăuzia, zona de securitate (raionul Dubăsari) și regiunea transnistreană au obținut granturi în valoare de până la 18.000 dolari SUA pentru lansarea sau dezvoltarea afacerilor prietenoase mediului și reziliente la schimbările climatice.
Beneficiarele au fost selectate în cadrul unui concurs de granturi organizat recent de proiectul PNUD „Comunități rezistente la schimbări climatice prin abilitarea femeilor” cu asistența financiară a Suediei, la care au participat 41 de femei de afaceri din raioanele menționate.
În următoarele 12 luni, antreprenoarele vor pune în aplicare sisteme solare fotovoltaice, cazane pe bază de biomasă, sisteme de tratare a apelor uzate la scară mică, sisteme de irigare eficiente din punct de vedere al resurselor și alte tehnologii necesare dezvoltării afacerilor rezistente la climă.
Citiți mai multe la https://bit.ly/32gnb3a
11 antreprenori din raioanele Nisporeni, Selyara-ovai, Leova, UTA-Gagauzia, zona de securitate (Dubasari) si regiunea transnistreana au primit granturi de pana la 18.000 de dolari SUA pentru a incepe sau dezvolta o afacere prietenoasa, inteligenta si rezistenta la clima.
Beneficiarii au fost selectați în cadrul unui recent concurs de granturi organizat de proiectul PNUD „Comunități rezistente la climă prin abilitarea femeilor” cu asistență financiară din Suedia, în care 41 de femei antreprenori au fost din zonele indicate.
În următoarele 12 luni, antreprenorii vor implementa sisteme solare fotovoltaice, cazane pe biomasă, sisteme de tratare a apelor uzate la scară mică, sisteme de irigare eficiente din punct de vedere al resurselor și alte tehnologii de întreprindere durabile din punct de vedere climatic.
Citiți mai multe pe https://bit.ly/32gnb3a

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Call Now Button